Алат за во градина(29)

Градинарски комплет за дожд

Градинарски комплет за дожд

Армор Плус

1,200 ден.

Градинарски комплет

Градинарски комплет

Армор Плус

1,000 ден.

MaxPuls Електрична дувалка 3000W MP-EBV12 (9040) + 1 година гаранција

MaxPuls Електрична дувалка 3000W MP-EBV12 (9040) + 1 година гаранција

Авио Трејд

3000 ден.

2,490 ден.

Husqvarna Бензинска дувалка 125BVX + 1 година гаранција

Husqvarna Бензинска дувалка 125BVX + 1 година гаранција

Авио Трејд

24,700 ден.

Перач под висок притисок 1500W со четка 130бар BXPW1700PE

Перач под висок притисок 1700W со четка 130бар BXPW1700PE

SBDMK

12,499 ден.

GARDENA Сет рачен алат за во градина

GARDENA Сет рачен алат за во градина

Авио Трејд

1,200 ден.

BECKER Електрични ножици за жива ограда LP-HT01 + 1 година гаранција

BECKER Електрични ножици за жива ограда LP-HT01 + 1 година гаранција

Авио Трејд

3,100 ден.

GARDENA Прскалка рачна 5l

GARDENA Рачна прскалка под притисок 5l

Авио Трејд

2,100 ден.

GARDENA Ножица за кроење

GARDENA Ножица за кроење 20mm

Авио Трејд

900 ден.

GARDENA Прскалка рачна 0.75l

GARDENA Рачна прскалка 0.75l

Авио Трејд

750 ден.

Антифони SEPANG

Антифони SEPANG

Армор Плус

500 ден.

350 ден.

Iskra Бензиска коса / тример за трева по избор + 2 години гаранција + бесплатна достава

Iskra Бензиска коса / тример за трева по избор + 2 години гаранција + бесплатна достава

Крусел

11,499 ден.

Бензиски сврдел + 2 години гаранција + бесплатна достава Iskra LDE-520A

Бензиски сврдел + 2 години гаранција + бесплатна достава Iskra LDE-520A

Крусел

17,999 ден.

GARDENA Ножица за кроење 24mm

Авио Трејд

1,400 ден.

GARDENA Прскалка за црево Stop & Go System

Авио Трејд

700 ден.

GARDENA Ножица за гранки Easy Cut 680A

Авио Трејд

2,600 ден.

GARDENA Рачна фаќалка за отпадоци

Авио Трејд

1,100 ден.

GARDENA Рачна прскалка под притисок 5l Comfort

Авио Трејд

2,200 ден.

GARDENA Рачна прскалка 450ml Soft

Авио Трејд

600 ден.

GARDENA Прскалка за трева Aqua S

Авио Трејд

1,300 ден.

GARDENA Црево на извлекување со држач за на ѕид 20m

Авио Трејд

11,700 ден.

GARDENA Гребло со подесување со рачка по избор

Авио Трејд

1,100 ден.

GARDENA Метла аголна со рачка по избор

Авио Трејд

1,100 ден.

GARDENA Колектор за овошје со рачка по избор

Авио Трејд

1,100 ден.

GARDENA Сет рачен алат за во градина Starter Kit

Авио Трејд

1,500 ден.

GARDENA Телескопска ножица за гранки StarCut 410 plus

Авио Трејд

7,400 ден.

GARDENA Ножица за жива ограда 180mm

Авио Трејд

1,800 ден.

GARDENA Телескопска ножица за гранки TeleCut 650-900B

Авио Трејд

3,800 ден.

LAVOR Перач со вода GALAXY 160 + 1 година гаранција

Авио Трејд

12,200 ден.