Алати(265)

GARDENA Ножица за жива ограда 180mm

Авио Трејд

1,800 ден.

GARDENA Рачна прскалка 450ml Soft

Авио Трејд

600 ден.

GARDENA Рачна прскалка под притисок 5l Comfort

Авио Трејд

2,200 ден.

GARDENA Прскалка рачна 0.75l

GARDENA Рачна прскалка 0.75l

Авио Трејд

750 ден.

GARDENA Ножица за гранки Easy Cut 680A

Авио Трејд

2,600 ден.

GARDENA Сет рачен алат за во градина Starter Kit

Авио Трејд

1,500 ден.

GARDENA Рачна фаќалка за отпадоци

Авио Трејд

1,100 ден.

GARDENA Телескопска ножица за гранки TeleCut 650-900B

Авио Трејд

3,800 ден.

GARDENA Метла аголна со рачка по избор

Авио Трејд

1,100 ден.

GARDENA Електрична косилка PowerMax™ 1400W + 1 година гаранција

Авио Трејд

12,900 ден.

GARDENA Електричен тример за жива ограда EasyCut 420/45 + 1 година гаранција

GARDENA Електричен тример за жива ограда EasyCut 420/45 + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,300 ден.

GARDENA Ножица за кроење

GARDENA Ножица за кроење 20mm B/S

Авио Трејд

900 ден.

GARDENA Електрична косилка PowerMax™ 1200W + 1 година гаранција

Авио Трејд

7,800 ден.

GARDENA Телескопска ножица за гранки StarCut 410 plus

Авио Трејд

7,400 ден.

GARDENA Колектор за овошје со рачка по избор

Авио Трејд

1,100 ден.

Транспортна количка за бела техника

Авио Трејд

750 ден.

GARDENA Прскалка рачна 5l

GARDENA Рачна прскалка под притисок 5l

Авио Трејд

2,100 ден.

GARDENA Секира 1kg

GARDENA Секира 1kg 1400A

Авио Трејд

4,500 ден.

MaxPuls Мешалка рачна 1600W MP-HM10 (9410) + 1 година гаранција

Авио Трејд

7,700 ден.

MaxPuls Воздушен компресор без масло 24L MP-SAC06 (9413) + 1 година гаранција

Авио Трејд

10,500 ден.

MaxPuls Воздушен компресор без масло 50L MP-SAC09 (9414) + 1 година гаранција

Авио Трејд

13,000 ден.

MaxPuls Воздушен компресор 24L MP-AC02 (4400) + 1 година гаранција

Авио Трејд

9,000 ден.

MaxPuls Воздушен компресор 150L MP-AC15 (4403) + 1 година гаранција

Авио Трејд

30,500 ден.

MaxPuls Воздушен компресор 200L MP-AC20 (4402) + 1 година гаранција

Авио Трејд

34,000 ден.

MaxPuls Воздушен компресор 6L MP-OFC02 (10243) + 1 година гаранција

Авио Трејд

7,000 ден.

MaxPuls Воздушен компресор без масло MP-OFC02 (8369) + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,300 ден.

MaxPuls Мини воздушен компресор (8516) + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,500 ден.

MaxPuls Мини воздушен компресор (10674) + 1 година гаранција

Авио Трејд

900 ден.

MaxPuls Пневматска хефталица за на компресор MP-AS005 (7233) + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,700 ден.

MaxPuls Пневматска хефталица за на компресор MP-AS07 (10246) +1 година гаранција

Авио Трејд

2,500 ден.