Апарати за домаќинство(66)

VIVAX Пегла на пареа IR-2202CP + 1 година гаранција

VIVAX Пегла на пареа IR-2202CP + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,500 ден.

VIVAX Правосмукалка VC во боја по избор + 1 година гаранција

VIVAX Правосмукалка VC во боја по избор + 1 година гаранција

Авио Трејд

2,900 ден.

VIVAX Циклонска правосмукалка VC-8004AB + 1 година гаранција

VIVAX Циклонска правосмукалка VCC-8004AB + 1 година гаранција

Авио Трејд

6,000 ден.

VIVAX Циклноска правосмукалка VCC-1800RR + 1 годинa гаранција

Авио Трејд

4,700 ден.

VIVAX Циклонска батериска правосмукалка VCB-25VB + 1 година гаранција

VIVAX Циклонска батериска правосмукалка VCB-25VB + 1 година гаранција

Авио Трејд

7,500 ден.

MaxPuls Тајфун на гас со капацитет по избор + 1 година гаранција

MaxPuls Тајфун на гас со капацитет по избор + 1 година гаранција

Авио Трејд

9,500 ден.

Прочистувач на воздух Blueair Sense+ Particle Filter + 2 години гаранција

Прочистувач на воздух Blueair Sense+ Particle Filter + 2 години гаранција

Авио Трејд

29,100 ден.

Прочистувач на воздух Blueair Pro M SmokeStop Filter + 2 години гаранција

Прочистувач на воздух Blueair Pro M SmokeStop Filter + 2 години гаранција

Авио Трејд

48,300 ден.

Прочистувач на воздух Blueair Pro L SmokeStop Filter + 2 години гаранција

Прочистувач на воздух Blueair Pro L SmokeStop Filter + 2 години гаранција

Авио Трејд

92,600 ден.

Прочистувач на воздух Blueair Pro XL SmokeStop Filter + 2 години гаранција

Прочистувач на воздух Blueair Pro XL SmokeStop Filter + 2 години гаранција

Авио Трејд

179,800 ден.

VIVAX Dusky AVC-600 Правосмукалка за пепел + гратис филтер за правoсмукалка за пепел + 1 година гаранција

VIVAX Dusky AVC-600 Правосмукалка за пепел + гратис филтер за правoсмукалка за пепел + 1 година гаранција

Авио Трејд

3000 ден.

2,300 ден.

Прочистувач на воздух Blue Pure 221 со Particle Filter во боја по избор + 2 години гаранција

Прочистувач на воздух Blue Pure 221 со Particle Filter во боја по избор + 2 години гаранција

Авио Трејд

18500 ден.

13,000 ден.

Прочистувач на воздух Blue Pure 411 Particle + Carbon Filter + 2 години гаранција

Прочистувач на воздух Blue Pure 411 Particle + Carbon Filter + 2 години гаранција

Авио Трејд

8700 ден.

5,555 ден.

Прочистувач на воздух Blue Pure 221 Particle + Carbon Filter + 2 години гаранција

Прочистувач на воздух Blue Pure 221 Particle + Carbon Filter + 2 години гаранција

Авио Трејд

20900 ден.

14,444 ден.

AGRINA Правосмукалка за пепел K-1000W со дополнителен ГРАТИС филтер + 3 години гаранција

Авио Трејд

3,000 ден.

JIMMY JV85 Безжична правосмукалка

JIMMY JV85 Безжична правосмукалка

Smartus

17,990 ден.

DYNAMIC Греалка сушара за во бања (7488) + 1 година гаранција

DYNAMIC Греалка сушара за во бања (7488) + 1 година гаранција

Авио Трејд

4,000 ден.

MaxPuls Тајфун BG-E3A (4954) + 1 година гаранција

MaxPuls Тајфун BG-E3A (4954) + 1 година гаранција

Авио Трејд

4,500 ден.

Филтер за Прочистувач на воздух Blue Pure 411 Particle + Carbon Filter

Филтер за Прочистувач на воздух Blue Pure 411 Particle + Carbon Filter

Авио Трејд

1,800 ден.

Филтер за Прочистувач на воздух Blue Pure 221 Particle + Carbon Filter

Филтер за Прочистувач на воздух Blue Pure 221 Particle + Carbon Filter

Авио Трејд

5,400 ден.

MUHLER Bobby 1 Правосмукалка и џогер + 1 година гаранција

MUHLER Bobby 1 Правосмукалка и џогер + 1 година гаранција

Авио Трејд

10,500 ден.

31% попуст на најнова генерација на Јонизатори/Прочистувачи на воздух GRUNLUFT - 6 милиони јони/см3

31% попуст на најнова генерација на Јонизатори/Прочистувачи на воздух GRUNLUFT - 6 милиони јони/см3

KM Medical

32000 ден.

18,000 ден.

36% попуст на Laica Bi-Flux F3M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 3) + бесплатна достава

36% попуст на Laica Bi-Flux F3M Кертриџ филтер за бокал (пакување со 3) + бесплатна достава

Крусел

1,099 ден.

15% MyAir Jimmy - Прочистувач на воздух со 4 нивоа на прочистување + 2 години гаранција

15% MyAir Jimmy - Прочистувач на воздух со 4 нивоа на прочистување + 2 години гаранција

MY AIR

6999 ден.

5,949 ден.

SENCOR Безжична рачна правосмукалка SVC 190W + 2 години гаранција

SENCOR Безжична рачна правосмукалка SVC 190W + 2 години гаранција

Авио Трејд

2600 ден.

2,090 ден.

Јонизатор – Прочистувач на воздух со ХЕПА и карбонски филтер – Плазма технологија ПА600

Јонизатор – Прочистувач на воздух со ХЕПА и карбонски филтер – Плазма технологија ПА600

KM Medical

4,200 ден.

SENCOR Безжична рачна правосмукалка SVC 190B + 2 години гаранција

SENCOR Безжична рачна правосмукалка SVC 190B + 2 години гаранција

Авио Трејд

2600 ден.

2,090 ден.

SENCOR Пегла на пареа SSI 2028 YL + 2 години гаранција

SENCOR Пегла на пареа SSI 2028 YL + 2 години гаранција

Авио Трејд

1500 ден.

1,190 ден.

SENCOR Пегла на пареа SSI 2027 BL + 2 години гаранција

SENCOR Пегла на пареа SSI 2027 BL + 2 години гаранција

Авио Трејд

1600 ден.

1,190 ден.

SENCOR Пегла на пареа SSI 8440 GR + 2 години гаранција

SENCOR Пегла на пареа SSI 8440 GR + 2 години гаранција

Авио Трејд

2800 ден.

2,090 ден.