Чистење на домаќинство(22)

Џогер со прскалка + четка за собирање отпадоци Water Spray Mop

Авио Трејд

1,000 ден.

Канта за отпад со педала 60L Urban Pro во боја по избор

Авио Трејд

2,000 ден.

Силика гел - абсорбер за влага

Дин Дис

1,100 ден.

Џогер со прскалка

Џогер со прскалка

Авио Трејд

900 ден.

650 ден.

Метла со лопатка

Метла со лопатка

Авио Трејд

250 ден.

150 ден.

Мултифункционална пластична четка

Мултифункционална пластична четка

Авио Трејд

70 ден.

10 ден.

Сет за одзатнување одвод Plumber’s Hero Kit

Сет за одзатнување одвод Plumber’s Hero Kit

Авио Трејд

1,000 ден.

Апсорбер за влага

Апсорбер за влага

Авио Трејд

600 ден.

Пластична канта за отпад 120L и 240L

Пластична канта за отпад 120L и 240L

Авио Трејд

1,790 ден.

Канта за отпад со педала 17L

Канта за отпад со педала 17L

Авио Трејд

1,000 ден.

Мини чистач на ивки FEILE

Мини чистач на ивки FEILE

Авио Трејд

400 ден.

240 ден.

Метална цилиндрична канта со пепелник Lux

Метална цилиндрична канта со пепелник Lux

Авио Трејд

8,590 ден.

Пластична канта за отпад со боја по избор и капацитет од 50 литри ICS

Пластична канта за отпад со боја по избор и капацитет од 50 литри ICS

Авио Трејд

2,190 ден.

Компресор за дезинфекција SANY AIR

Компресор за дезинфекција SANY AIR

Армор Плус

33800 ден.

23,800 ден.

Пластичен контејнер за отпад со боја по избор и капацитет од 1100 литри

Пластичен контејнер за отпад со боја по избор и капацитет од 1100 литри

Авио Трејд

13,990 ден.

Пластична канта за отпад во жолта боја со капацитет од 50 литри BEGREEN

Пластична канта за отпад во жолта боја со капацитет од 50 литри BEGREEN

Авио Трејд

1,390 ден.

Пластична канта за отпад MULTIPAD со капацитет и боја по избор

Пластична канта за отпад MULTIPAD со капацитет и боја по избор

Авио Трејд

1,190 ден.

Пластична канта за отпад со боја по избор и капацитет од 70 литри ТР100

Пластична канта за отпад со боја по избор и капацитет од 70 литри ТР100

Авио Трејд

2,990 ден.

Абсорбер на влага

Абсорбер на влага

Суна

474 ден.

Течност за заштита од замрзнување на различни површини

Течност за заштита од замрзнување на различни површини

Суна

295 ден.

SENCOR Мини чистач на ивки SLR 33 + 2 години гаранција

SENCOR Мини чистач на ивки SLR 33 + 2 години гаранција

Авио Трејд

600 ден.

490 ден.

Метална канта со пепелник INOX-PURA

Метална канта со пепелник INOX-PURA

Авио Трејд

2,190 ден.