Дом и градина(724)

GARDENA Електричен тример за трева EasyCut 450/25 + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,000 ден.

GARDENA Црево на извлекување со држач за на ѕид 35m

Авио Трејд

17,400 ден.

GARDENA Острач за ножеви

Авио Трејд

1,000 ден.

GARDENA Туш за во градина

Авио Трејд

1,400 ден.

GARDENA Електричен тример за трева ComfortCut 550/28 + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,300 ден.

GARDENA Ножица за жива ограда 230mm

Авио Трејд

1,800 ден.

GARDENA Адаптер за чешма

GARDENA Адаптер конектор за кујнска чешма

Авио Трејд

800 ден.

GARDENA Дигитален тајмер за вода

GARDENA Дигитален тајмер за вода

Авио Трејд

3,600 ден.

GARDENA Систем за наводнување до 36 саксии

GARDENA Систем за наводнување до 36 саксии

Авио Трејд

5,800 ден.

GARDENA Пиштол за црево Comfort

Авио Трејд

1,000 ден.

GARDENA Систем за наводнување до 5 саксии

GARDENA Систем за наводнување до 5 саксии

Авио Трејд

1,100 ден.

GARDENA Прскалка за црево

GARDENA Прскалка за црево

Авио Трејд

500 ден.

GARDENA Црево 20m (1/2″) 13mm

GARDENA Црево 20m (1/2″) 13mm

Авио Трејд

1,700 ден.

GARDENA Сет за црево

GARDENA Сет за црево

Авио Трејд

1,000 ден.

GARDENA Рачна лопатка во големина по избор

Авио Трејд

400 ден.

GARDENA Рачна пила 135 P

Авио Трејд

1,600 ден.

GARDENA Електрично гребло ES 500 + 1 година гаранција

Авио Трејд

14,000 ден.

GARDENA Рачна алатка за сеење

Авио Трејд

700 ден.

GARDENA Туш за во градина Solo

Авио Трејд

1,600 ден.

GARDENA Ножица за кроење 23mm A/M

Авио Трејд

1,300 ден.

GARDENA Рачна прскалка под притисок 1.25l

Авио Трејд

1,700 ден.

GARDENA Прскалка за трева со 6 различни опции

Авио Трејд

1,000 ден.

GARDENA Конекторски тајмер со спојка

Авио Трејд

1,700 ден.

GARDENA Конекторски разделник со регулација 2 во 1

Авио Трејд

1,200 ден.

GARDENA Електрична пумпа за вода за градина + 1 година гаранција

Авио Трејд

8,300 ден.

GARDENA Електричен тример за трева SmallCut 300/23 + 1 година гаранција

Авио Трејд

2,600 ден.

GARDENA Ножица за трева

Авио Трејд

1,000 ден.

GARDENA Ѕидна намотка за црево

Авио Трејд

3,200 ден.

GARDENA Пиштол (туш) за црево

Авио Трејд

750 ден.

GARDENA Адаптер за дворна чешма со сито

Авио Трејд

400 ден.