Домашни апарати(221)

VIVAX Ледомат во боја по избор + 1 година гаранција

VIVAX Ледомат во боја по избор + 1 година гаранција

Авио Трејд

9,000 ден.

VIVAX Фен за коса HD-2201CD + 1 година гаранција

VIVAX Фен за коса HD-2201CD + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,300 ден.

VIVAX Тостер TS-7503WH + 1 година гаранција

Авио Трејд

900 ден.

VIVAX тостер TS-7501 во боја по избор + 1 година гаранција

VIVAX тостер TS-7501 во боја по избор + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,000 ден.

VIVAX Блендер BL-600G + 1 година гаранција

VIVAX Блендер BL-600G + 1 година гаранција

Авио Трејд

2,600 ден.

VIVAX Рачен стапен блендер SB-400WP + 1 година гаранција

VIVAX Рачен стапен блендер SB-400WP + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,200 ден.

VIVAX Рачен миксер HM-400WP + 1 година гаранција

VIVAX Рачен миксер HM-400WP + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,400 ден.

VIVAX Рачен миксер HM-303WG + 1 годинa гаранција

Авио Трејд

1,000 ден.

VIVAX Електрично ѓезве CM-1000 во боја по избор + 1 година гаранција

VIVAX Електрично ѓезве CM-1000 во боја по избор + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,000 ден.

VIVAX Електричен бокал за вода WH-170RS + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,800 ден.

VIVAX Електричен бокал за вода WH-180TC + 1 година гаранција

VIVAX Електричен бокал за вода WH-180TC + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,700 ден.

VIVAX Електричен бокал за вода WH-100G + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,100 ден.

VIVAX Електричен бокал за вода WH-102BB + 1 година гаранција

VIVAX Електричен бокал за вода WH-102BB + 1 година гаранција

Авио Трејд

850 ден.

VIVAX Фритеза DF-1800B + 1 година гаранција

VIVAX Фритеза DF-1800B + 1 година гаранција

Авио Трејд

2,700 ден.

VIVAX Фритеза DF-2003SS + 1 година гаранција

VIVAX Фритеза DF-2003SS + 1 година гаранција

Авио Трејд

2,700 ден.

VIVAX Пегла на пареа IR-2202CP + 1 година гаранција

VIVAX Пегла на пареа IR-2202CP + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,500 ден.

VIVAX Правосмукалка VC во боја по избор + 1 година гаранција

VIVAX Правосмукалка VC во боја по избор + 1 година гаранција

Авио Трејд

2,900 ден.

VIVAX Циклонска правосмукалка VC-8004AB + 1 година гаранција

VIVAX Циклонска правосмукалка VCC-8004AB + 1 година гаранција

Авио Трејд

6,000 ден.

VIVAX Циклноска правосмукалка VCC-1800RR + 1 годинa гаранција

Авио Трејд

4,700 ден.

VIVAX Циклонска батериска правосмукалка VCB-25VB + 1 година гаранција

VIVAX Циклонска батериска правосмукалка VCB-25VB + 1 година гаранција

Авио Трејд

7,500 ден.

VIVAX Микробранова Печка MWO 2079BG + 1 година гаранција

VIVAX Микробранова Печка MWO 2079BG + 1 година гаранција

Авио Трејд

6,000 ден.

VIVAX Микробранова Печка MWO 2070BL + 1 година гаранција

VIVAX Микробранова Печка MWO 2070BL + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,300 ден.

VIVAX Mикробранова печкa MWO-2078 + 1 година гаранција

VIVAX Mикробранова печкa MWO-2078 + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,000 ден.

VIVAX Микробранова Печка MWO-2077 + 1 година гаранција

VIVAX Микробранова Печка MWO-2077 + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,000 ден.

VIVAX Кафемат за филтер кафе во боја по избор + 1 година гаранција

Авио Трејд

1,500 ден.

VIVAX Фрижидер комбиниран TTR-93 + 5 години гаранција

VIVAX Фрижидер комбиниран TTR-93 + 5 години гаранција

Авио Трејд

8,500 ден.

VIVAX Машина за перење алишта и сушење WDF-1408D616BS + 3 години гаранција

VIVAX Машина за перење алишта и сушење WDF-1408D616BS + 3 години гаранција

Авио Трејд

27,000 ден.

VIVAX Машина за перење алишта WFL-100523BS + 3 години гаранција

VIVAX Машина за перење алишта WFL-100523BS + 3 години гаранција

Авио Трејд

14,500 ден.

VIVAX Вградливо керамичко решо BH-022VC ECONOMY + 3 години гаранција

VIVAX Вградливо керамичко решо BH-022VC ECONOMY + 3 години гаранција

Авио Трејд

6,700 ден.

VIVAX Аспиратор CHO-60PM075A B + 3 години гаранција

VIVAX Аспиратор CHO-60PM075A B + 3 години гаранција

Авио Трејд

3,800 ден.