Електричен алат(121)

MaxPuls Мешалка рачна 1600W MP-HM10 (9410) + 1 година гаранција

Авио Трејд

7,700 ден.

MaxPuls Воздушен компресор без масло 24L MP-SAC06 (9413) + 1 година гаранција

Авио Трејд

10,500 ден.

MaxPuls Воздушен компресор без масло 50L MP-SAC09 (9414) + 1 година гаранција

Авио Трејд

13,000 ден.

MaxPuls Воздушен компресор 24L MP-AC02 (4400) + 1 година гаранција

Авио Трејд

9,000 ден.

Somafix SFS12L (2002) батериска штрафилица + 6 месеци гаранција

Somafix SFS12L (2002) батериска штрафилица + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

4,500 ден.

Somafix SFX8370 (2005) ударна бормашина + 6 месеци гаранција

Somafix SFX8370 (2005) ударна бормашина + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

2,000 ден.

Somafix SFM710B (2006) ударна бормашина + 6 месеци гаранција

Somafix SFM710B (2006) ударна бормашина + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

2,400 ден.

Somafix SFIM710 (2007) ударна бормашина + 6 месеци гаранција

Somafix SFIM710 (2007) ударна бормашина + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

2,800 ден.

Somafix SFDT810 (2019) убодна пила + 6 месеци гаранција

Somafix SFDT810 (2019) убодна пила + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

4,200 ден.

Somafix SFBTE70 (2262) пиштол за фарбање

Somafix SFBTE70 (2262) пиштол за фарбање

Авио Трејд

1,350 ден.

Somafix SFDM450 (2009) електрична бормашина + 6 месеци гаранција

Somafix SFDM450 (2009) електрична бормашина + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

2,000 ден.

Somafix SFSH2000 (2083) индустриски фен 1000/2000 W + 6 месеци гаранција

Somafix SFSH2000 (2083) индустриски фен 1000/2000 W + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

1,400 ден.

Somafix SFBT60 (2111) пиштол за боја 60 W + 6 месеци гаранција

Somafix SFBT60 (2111) пиштол за боја 60 W + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

2,000 ден.

Somafix SFTS15650 (2093) реципрочна пила 650 W + 6 месеци гаранција

Somafix SFTS15650 (2093) реципрочна пила 650 W + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

4,800 ден.

Somafix AG680 (2086) аголна брусалка 115mm 680W + 6 месеци гаранција

Somafix AG680 (2086) аголна брусалка 115mm 680W + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

3,700 ден.

Somafix SFDM280 (2082) ударна бормашина 10mm 280W + 6 месеци гаранција

Somafix SFDM280 (2082) ударна бормашина 10mm 280W + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

2,500 ден.

Somafix SFX8300 (2081) ударна бормашина 10mm 450W + 6 месеци гаранција

Somafix SFX8300 (2081) ударна бормашина 10mm 450W + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

1,700 ден.

Somafix SFRH40 (2084) ударна хилта 1250W + 6 месеци гаранција

Somafix SFRH40 (2084) ударна хилта 1250W + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

12,000 ден.

Somafix SFGK1400 (2097) циркуларна пила 1400W + 6 месеци гаранција

Somafix SFGK1400 (2097) циркуларна пила 1400W + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

7,000 ден.

Somafix SFIV500 (2100) штрафилица за гипс картон + 6 месеци гаранција

Somafix SFIV500 (2100) штрафилица за гипс картон + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

3,700 ден.

Somafix SF90201 (2389) пиштол за подмачкување

Somafix SF90201 (2389) пиштол за подмачкување

Авио Трејд

2,200 ден.

Somafix SFUF400 (2430) електрична дувалка на листови 400W + 6 месеци гаранција

Somafix SFUF400 (2430) електрична дувалка на листови 400W + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

1,400 ден.

Somafix SFBT17 (2572) пиштол за фарбање

Somafix SFBT17 (2572) Пиштол за бојадисување

Авио Трејд

2,500 ден.

Somafix рачен распрскувач во модел по избор

Somafix рачен распрскувач во модел по избор

Авио Трејд

800 ден.

Somafix SFDM280B (2010) електрична бормашина + 6 месеци гаранција

Somafix SFDM280B (2010) електрична бормашина + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

2,000 ден.

Somafix SFX8498 Перач со вода 140 bar 1800W + 6 месеци гаранција

Somafix SFX8498 (2682) Перач со вода 140 bar 1800W + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

8,700 ден.

Somafix SFX8499 (2683) Перач со вода 195 bar 2500W + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

18,500 ден.

Somafix SFX8497 Перач со вода 110 bar 1400W + 6 месеци гаранција

Somafix SFX8497 (2681) Перач со вода 110 bar 1400W + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

6,800 ден.

Somafix SF8016S (2104) воздушен пиштол + 6 месеци гаранција

Somafix SF8016S (2104) воздушен пиштол + 6 месеци гаранција

Авио Трејд

2,000 ден.

VERTUS Перач со вода 135 bar 1800W VT-HPC006 (10676) + 1 година гаранција

Авио Трејд

5,800 ден.