Кујна, трпезарија и бар(108)

GARDENA Острач за ножеви

Авио Трејд

1,000 ден.

Машинка за мелење домати-BX-2286

Машинка за мелење домати-BX-2286

Авио Трејд

350 ден.

24% попуст на Oval Држач за крпи 1/2

Oval Држач за крпи 1/2

Авио Трејд

1,700 ден.

29% попуст на Oval Држач за крпа

Oval Држач за крпа

Авио Трејд

1,300 ден.

Rituals Шолја

Beta Pharmacia

899 ден.

Сет од 3 тави за правење торта

Сет од 3 тави за правење торта

Авио Трејд

600 ден.

400 ден.

Калап за солени стапчиња

Калап за солени стапчиња

Авио Трејд

200 ден.

50 ден.

Сет од 4 силиконски подлоги за обвивање на овошје и зеленчук

Сет од 4 силиконски подлоги за обвивање на овошје и зеленчук

Авио Трејд

130 ден.

50 ден.

VegiDrill екстрактор за овошје и зеленчук

VegiDrill екстрактор за овошје и зеленчук

Авио Трејд

150 ден.

10 ден.

Шприц за декорирање на торта

Шприц за декорирање на торта

Авио Трејд

300 ден.

100 ден.

Модли хартиени за колачи

Модли хартиени за колачи

Авио Трејд

60 ден.

10 ден.

Сет од 6 метални додатоци за декоративен шприц

Сет од 6 метални додатоци за декоративен шприц

Авио Трејд

90 ден.

10 ден.

Сет од 5 пластични модли за колачи со модел по избор

Сет од 5 пластични модли за колачи со модел по избор

Авио Трејд

80 ден.

20 ден.

Mодла за тесто и колачи во модел по избор

Mодла за тесто и колачи во модел по избор

Авио Трејд

150 ден.

50 ден.

Шприц за декорација со 6 додатоци

Шприц за декорација со 6 додатоци

Авио Трејд

120 ден.

50 ден.

Држач за слатки со 3 нивоа и боја по избор

Држач за слатки со 3 нивоа и боја по избор

Авио Трејд

500 ден.

150 ден.

Пластична алатка за лупење компири

Пластична алатка за лупење компири

Авио Трејд

50 ден.

10 ден.

Чаша со вграден механизам за мешање Self Stirring Mug

Авио Трејд

350 ден.

Преса за цедење цитрусни овошја

Авио Трејд

1,300 ден.

Сет од две пластични лажици за мед

Авио Трејд

150 ден.

Корпи за мафини

KP Crafts

10 ден.

Вакум пумпа за вино

Wineopolis

650 ден.

550 ден.

Рачно изработени топери за торти и мафини

KP Crafts

30 ден.

СЕТ 2 Полици за на ѕид Мелтон

Woodmak

1780 ден.

990 ден.

Рачно плетени подметачи за чаши од паумчен конец

KP Crafts

80 ден.

Обивка од пчелин восок

KP Crafts

40 ден.

Електричен острач за ножеви Swift Sharp

Електричен острач за ножеви Swift Sharp

Авио Трејд

300 ден.

ЧАША КВИН

ЧАША КВИН

ДЛ Конкорд

30 ден.

SENCOR Дехидратор на храна SFD 790WH + 2 години гаранција

SENCOR Дехидратор на храна SFD 790WH + 2 години гаранција

Авио Трејд

3600 ден.

2,990 ден.

SENCOR Кујнска вага SKS 5020/21/22 во боја по избор + 2 години гаранција

SENCOR Кујнска вага SKS 5020/21/22 во боја по избор + 2 години гаранција

Авио Трејд

1400 ден.

1,090 ден.