Производи за бања(32)

Држач за чаша - Luna

Luna Држач со чаша

Авио Трејд

550 ден.

Држач за течен сапун - Luna

Luna Држач за течен сапун

Авио Трејд

750 ден.

Држач за сапун - Luna

Luna Држач за сапун

Авио Трејд

550 ден.

29% попуст на Oval Држач за хартија со капак

Oval Држач за хартија со капак

Авио Трејд

1,200 ден.

33% попуст на Oval Држач за хартија

Oval Држач за хартија

Авио Трејд

800 ден.

30% попуст на Oval Закачалка

Oval Закачалка

Авио Трејд

450 ден.

34% попуст на Oval Држач со чаша

Oval Држач со чаша

Авио Трејд

700 ден.

34% попуст на Oval Држач за течен сапун

Oval Држач за течен сапун

Авио Трејд

800 ден.

34% попуст на Oval Држач за сапун

Oval Држач за сапун

Авио Трејд

700 ден.

29% попуст на Oval Држач со четка

Oval Држач со четка

Авио Трејд

1,200 ден.

29% попуст на Oval Држач за крпа круг

Oval Држач за крпа круг

Авио Трејд

1,200 ден.

17% попуст на Roma Држач за крпи 1/5

Roma Држач за крпи 1/5

Авио Трејд

3,500 ден.

29% попуст на Roma Држач за крпа

Roma Држач за крпа

Авио Трејд

1,200 ден.

26% попуст на Roma Држач за крпа квадрат

Roma Држач за крпа квадрат

Авио Трејд

1,100 ден.

21% попуст на Roma Држач за крпи 1/2

Roma Држач за крпи 1/2

Авио Трејд

2,000 ден.

26% попуст на Roma Држач за хартија

Roma Држач за хартија

Авио Трејд

1,100 ден.

18% попуст на Roma Закачалка

Roma Закачалка

Авио Трејд

500 ден.

28% попуст на Roma Држач за сапун

Roma Држач за сапун

Авио Трејд

850 ден.

28% попуст на Roma Држач со чаша

Roma Држач со чаша

Авио Трејд

850 ден.

Nero Qube Држач за чаша

Авио Трејд

800 ден.

Nero Qube Држач за четка

Авио Трејд

1,400 ден.

Држач за во када 50см

Држач за во када 50cm

Авио Трејд

1,200 ден.

Држач за во када 40см

Држач за во када 40cm

Авио Трејд

1,000 ден.

Четка за WC школка со држач за хартија

Четка за WC школка со држач за хартија

Авио Трејд

1,890 ден.

Батерија за туш KLUDI ZENTA во боја по избор + 5 години гаранција

Батерија за туш KLUDI ZENTA во боја по избор + 5 години гаранција

Авио Трејд

11,990 ден.

Zero Држач за сапун

Zero Држач за сапун

Авио Трејд

999 ден.

590 ден.

45% попуст на Zero Држач со чаша

45% попуст на Zero Држач со чаша

Авио Трејд

899 ден.

490 ден.

Држач за сапун - Nero

Држач за сапун - Nero

Авио Трејд

900 ден.

590 ден.

Држач за чаша - Nero

Држач за чаша - Nero

Авио Трејд

1000 ден.

660 ден.

Држач за течен сапун

Држач за течен сапун

Авио Трејд

1200 ден.

990 ден.