Шминки и додатоци(17)

MAVALA Total BI-PHASE

Beta Pharmacia

679 ден.

Сет од две силиконски перничиња за отстранување шминка

Сет од две силиконски перничиња за отстранување шминка

Авио Трејд

100 ден.

6 ден.

INNISFREE No-Sebum Setting Spray 50.5g

ELLOXY

1307 ден.

915 ден.

MAVALA Маскара

Beta Pharmacia

899 ден.

MISSHA M Perfect Covering BB Cream No.27

MISSHA M Perfect Covering BB Cream No.27

ELLOXY

1190 ден.

1,012 ден.

Руменило за лице REVUAR MAKE UP Без Парабен  12гр.

Руменило за лице REVUAR MAKE UP Без Парабен 12гр.

SANTINI & REVUAR

170 ден.

Водоотпорен туш за очи од REVUAR MAKE UP (3мл)

Водоотпорен туш за очи од REVUAR MAKE UP (3мл)

SANTINI & REVUAR

200 ден.

170 ден.

Сенки за очи од REVUAR MAKE UP Без Парабен 4гр

Сенки за очи од REVUAR MAKE UP Без Парабен 4гр

SANTINI & REVUAR

99 ден.

Молив за усни водоотпорен од REVUAR MAKE UP

Молив за усни водоотпорен од REVUAR MAKE UP

SANTINI & REVUAR

100 ден.

Кармин за усни VELVET МАТТЕ од REVUAR MAKE UP Без Парабен 4,5гр

Кармин за усни VELVET МАТТЕ од REVUAR MAKE UP Без Парабен 4,5гр

SANTINI & REVUAR

200 ден.

180 ден.

Кармин за усни VELVET од REVUAR MAKE UP Без Парабен 4,5гр

Кармин за усни VELVET од REVUAR MAKE UP Без Парабен 4,5гр

SANTINI & REVUAR

200 ден.

180 ден.

Долготраен течен кармин МАТ (водоотпорен) од REVUAR MAKE UP  Без Парабен 7мл

Долготраен течен кармин МАТ (водоотпорен) од REVUAR MAKE UP  Без Парабен 7мл

SANTINI & REVUAR

249 ден.

220 ден.

Хајлајтер за лице REVUAR MAKE UP Без Парабен 12гр.

Хајлајтер за лице REVUAR MAKE UP Без Парабен 12гр.

SANTINI & REVUAR

170 ден.

Долготраен течен кармин SOFT&MATTE (водоотпорен) од REVUAR MAKE UP  Без Парабен 5мл

Долготраен течен кармин SOFT&MATTE (водоотпорен) од REVUAR MAKE UP Без Парабен 5мл

SANTINI & REVUAR

220 ден.

200 ден.

Молив за очи водоотпорен од REVUAR MAKE UP

Молив за очи водоотпорен од REVUAR MAKE UP

SANTINI & REVUAR

110 ден.

Долготраен течен коректор за лице REVUAR MAKE UP  Без Парабен 7мл

Долготраен течен коректор за лице REVUAR MAKE UP Без Парабен 7мл

SANTINI & REVUAR

170 ден.

Прозирен сјај за усни од REVUAR MAKE UP Без Парабен 5мл

Прозирен сјај за усни од REVUAR MAKE UP Без Парабен 5мл

SANTINI & REVUAR

220 ден.

200 ден.