-15%

Мини преносен инхалер со концентриран чист кислород (99,5%) за секојдневна употреба - 12 литри

700 ден. 600 ден.

Категорија:

Инхалатори

Сподели:

Шифра:

1581-154501

Достава

Доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 135 денари. Време потребно за достава: 2-5 работни дена по процесирање на нарачката.

Бесплатна достава за нарачки над: 3,500 ден.

Мини преносен инхалер со концентриран чист кислород (99,5%) за секојдневна употреба!

За ревитализација на Вашето тело и ум. Секојдневните физички и психички активности, како и стресот, алкохолот и сл. придонесуваат за намалена количина на кислород во телото. Со вдишување на чист кислород Вашето тело и мозокот се ревитализираат и со тоа се зголемува Вашата сила, енергија и продуктивност!

Овој производ е особено погоден за употреба при/за:

 • Спортување (сите видови)
 • Планинарење (особено при поголема надморска висина каде кислородот е поредок)
 • Освежување на лицето и телото
 • Голем притисок/стрес/нервоза/деконцентрација
 • Пијанство / Мамурлак
 • Постари особи
 • Возачи
 • Ревитализација на телото

Напомена:

 • За ЕДНОКРАТНА употреба! Не се полни повторно!
 • САМО за рекреативна употреба!
 • Производот не заменува терапија препишана од доктор! Овој производ не е наменет да дијагностицира, третира, лекува или да спречи било каква болест!
 • БОЦИТЕ НЕ СЕ ПРАЗНИ! Наполнети се со компресиран чист кислород! Кислородот е лесен гас!
 • Боцата нема гаранција! 

1. Модел: О2 VIGOR (AR001А) со маска

 • Волумен на гас (кислород): 12л
 • Чистота на кислород: 99,5%
 • Количина на гас: 120 вдишувања (по 1-2 секунди секое). Производот не е играчка! (Внимавајте да не ја потрошите цела количина со едно прскање!)

Услови за достава, замена и враќање на производи

Со купување на производ од PaoPao вие се согласувате со општите услови за достава, замена и враќање на производи.

Достава

Времето потребно за достава е наведено во секој производ и зависи од опцијата за достава која е достапна кај конкретната продавница и од опцијата која вие ќе ја одберете, односно: брза достава во Скопје, брза достава низ цела Македонија или регуларна достава низ цела Македонија.

Доставата ја врши Еко Логистик и секоја пратка може да ја следите на следниот линк.

Доколку доставата за одредена пратка ја врши компанијата истото е нагласено во производот.

Доколку доставувачот има 3 неуспешни обиди за контакт и достава на корисникот, доставата се означува како неуспешна и производот се враќа во просториите на компанијата. Доколку дојде до ваква ситуација и корисникот побара повторна достава, корисникот е потребно да ги сноси трошоците за двете достави, односно се наплаќа дупла достава

За дополнителни прашања, забелешки или поплаки можете да не контaктирате на [email protected]

Плаќање при испорака

Доколку нарачате производ од PaoPao со начин на плаќање при испорака, производот и  трошоците за доставата ги плаќате при испорака.

Доколку поради било какви причини побарате рефундација, а сте нарачале со плаќање при испорака истото може да биде извршено само на ваша трансакциска сметка односно истото не може да биде извршено во готово. 

Замена на производ

За секој производ постои можност за замена во рок од 15 дена по купувањето на производот доколку од компанијата имаат достапни залихи од истиот. Замената се врши само во случај кога производот е нефункционален, оштетен или доколку e испратен грешен производ. Производот може да биде заменет со нов само доколку не е претходно користен и е уредно спакуван во оригиналното пакување.

Постои можност за замена во случај производот да има соодветен квалитет, но да не му одговара на купувачот во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот, или од други причини, при што трошоците за доставата и евентуалните други трошоци за замената ќе ги сноси Купувачот.

Доколку производот нема соодветен квалитет или му е доставен грешен или оштетен производ на купувачот, истиот може веднаш да се замени при што трошоците за доставата и евентуалните други трошоци за замената ќе ги сноси компанијата од која е нарачан.

Замената се врши при достава на новиот производ.

Враќање на производ

Постои можност за враќање на производот во просториите на компанијата во рок од 15 дена по купувањето. Трошокот за поврат на производите е на сметка на купувачот. Производот може да биде вратен само доколку не е претходно користен и е уредно спакуван во оригиналното пакување. По враќањето на производот корисникот може да добие поврат на средствата со претходно известување на [email protected]

Доколку е нарачано со платежна картичка повратот ќе биде извршен во Grouper торбичката на профилот на корисникот или по барање на корисникот на сметката од која е извршено купувањето, а доколку е платено при испорака повратот може да биде извршен на Grouper торбичката на профилот на корисникот или по барање на корисникот може само на трансакциска сметка од корисникот.

Испорака

Подигнување

 • Производот може да го подигнете од локациите на "Авио Трејд"
 • За да го подигнете производот задолжително е да го покажете купонот
 • Купениот производ можете да го подигнете во рок од 10 дена од денот на купувањето
 • Доколку не го подигнете во дадениот рок средствата не може да бидат рефундирани

Our Policies

ПОМОШ ПРИ КУПУВАЊЕ

За повеќе информации и помош при купување, контактирајте не на следните броеви:

071322422

Работно време:

Пон. - Пет. (09-17ч)

Контакт

[email protected]

Одбрани производи за тебе