People working on laptops

Бидете дел од најголемиот онлајн Marketplace во Македонија!

Позади оваа платформа стои тим со 10 години искуство и знаење во областа на е-трговијата. Преку работата низ годините ја креиравме визијата и сликата за сите потреби на еден е-трговец. Paopao Marketplace е резултатот на нашиот труд и претставува сублимат на најдоброто од дигиталниот маркетинг и електронската трговија.

Светски тренд, иднината е во Online продажбите!

Онлајн продажбата од светски тренд преминува во потреба за секој бренд. Презентација на вашите производи до голем број потенцијални клиенти за краток рок, моќта на дигиталните маркетинг алатки, како и брзата и ефективна промоција се само дел од бенефитите кои ги добивате со вашата присутност во онлајн светот.

Со аплицирање за ваша online продавница, добивате пристап до модерна и сигурна платформа, голем потенцијал на нови купувачи и искусна корисничка и маркетинг поддршка

Inbox user interface

Ваша продавница во PaoPao! Што е PaoPao продавница?

“PaoPao продавница” е ваша онлајн веб страна, односно е-продавница, во склоп на PaoPao платформата со ваш брендинг на која може да ги објавите сите ваши производи по редовни или намалени цени, подредени во соодветна категоризација – со имплементиран платежен систем и платформа за процесирање на нарачки и испорака.

Зошто PaoPao продавница?

Сé на едно место. Комплетно решение за вашиот бизнис!

Готово софтверско решение

Програмирањето е најтешкиот дел во приказната на онлајн продавницата. Десет годишното искуство го претопивме во лесен систем за навигација со вашата компанија.

PaoPao Маркетинг платформа

Нудиме и целосна маркетинг стратегија за вашата продавница преку дополнителни алатки за промоција кои ќе ви бидат достапни во секое време.

Најголема база на корисници

Во првиот ден добивате пристап на најголемиот онлајн пазар на производи во Македонија. Paopao.mk е дополнителен канал на продажба кој носи нови потенцијали купувачи и корисници на вашиот бренд.

Сертифицирана онлајн продавница

Безбедноста пред се! Вашата продавница на Paopao.mk е во сигурни раце. HTTPS сертификат за безбедност е гаранција за вашата база на податоци и нарачки.

PaoPao мобилна апликација

Со додавање на вашите производи, автоматски ги објавувате на најпопуларната мобилна апликација во Македонија. Достапна на Android и за iOS со лесно навигирање и можнот за брзо купување.

Корисничка и техничка поддршка

Тука сме за вас! Нудиме сигурност и поддршка за сите тековните проблеми и за вашите нови потреби за дедицирани маркетинг кампањи и технички барања.

Вашата online продавница во неколку чекори:

1. Подготовка и пристап

По потпишување на договорот добивате пристап до вашата онлајн продавница која е подготвена за употреба. Добивате и документација и упатство за менаџирање.

2. Објава на производи

Платформата нуди брзо и лесно додавање на вашите производи на неколку начини. Администрацијата е лесна, а системот на управување е user friendly и едноставен.

3. Нарачки и испорака

Лесно следење и процесирање на нарачките. По првата продажба може да го спакувате производот за корисникот и да го предадете на доставувачот. За тоа време ние ќе го известиме корисникот дека пратката е на пат.

4. Панел за статистика

По првата недела веќе имате доволно податоци за анализирање на продажбите. За овие цели подготвивме и дедициран панел за статистики и анализа на вашите продажби.

Отвори своја online продавница од 9€ месечно

9€ месечно

12% провизија

108€ /цела година

Контактирај нè
 • Ваша онлајн продавница
 • до 50 продукти
 • Комплетно софтверско решение
 • Целосна документација
 • Панел за внес на производи
 • Панел за следење нарачки
 • Панел за статистика
 • Панел за фактурирање
 • Хостинг простор
 • Сертификат за безбедност
 • Имплементиран платежен систем
 • Ваш брендинг и податоци за бизнисот
 • Мобилни апликации
 • Категоризација на производи
 • Корисничка поддршка

Светски тренд, иднината е во Online продажбите!

Бидете дел од најголемиот онлајн шопинг центар во Македонија!

Контактирај нè
App screenshot

ECOMMERCE MARKETING AGENCY POWERED BY GROUPER Со аплицирање за PaoPao продавница, добивате пристап и до нашата маркетинг агенцијата поддржана од Grouper за потребите на вашиот бизнис.