ASTIBO

Достава

Доплата за достава на сите производи од оваа продавница изнесува 135 денари. Време потребно за достава: 2-5 работни дена по процесирање на нарачката.

ASTIBO(1093)

Мантил 095/16 - Кремаст мантил во еко кожа

Мантил 095/16 - Кремаст мантил во еко кожа

ASTIBO

5990 ден.

1,490 ден.

попуст
75%
Фустан Раина/2 - Црн фустан со геометриски детали

Фустан Раина/2 - Црн фустан со геометриски детали

ASTIBO

3590 ден.

990 ден.

попуст
72%
Фустан Пирита/Б - Елегантен модерен во светен дизајн

Фустан Пирита/Б - Елегантен модерен во цветен дизајн

ASTIBO

3990 ден.

990 ден.

попуст
76%

Елегантен Комплет Ла Коруња / Розе варијанта

ASTIBO

8990 ден.

1,490 ден.

попуст
84%
Фустан Лава/2 во ретро стил кој ја прати линијата на телото и  детали од патенти и плетиво фазон

Фустан Лава/2 во ретро стил кој ја прати линијата на телото и детали од патенти и плетиво фазон

ASTIBO

3790 ден.

2,990 ден.

попуст
21%
Елегантен и модерен мантил 56/17 - Еко кожа со крзно

Елегантен и модерен мантил 56/17 - Еко кожа со крзно

ASTIBO

6990 ден.

3,990 ден.

попуст
43%
Женска кошула Ахила - Црна

Женска кошула Ахила - Црна

ASTIBO

1990 ден.

590 ден.

попуст
70%

Мантил Дамас/2 - Модерен во црна велур имитација кожа

ASTIBO

5990 ден.

3,990 ден.

попуст
33%
Блејзер Албани/3- Елегантен каро лила модерен

Блејзер Албани/3- Елегантен каро лила модерен

ASTIBO

4,190 ден.

Блејзер Албани/2 - Елегантен каро модерен

Блејзер Албани/2 - Елегантен каро модерен

ASTIBO

4,190 ден.

Капут Флоренс/2 - Елегантен асиметричен модерен црна боја

Капут Флоренс/2 - Елегантен асиметричен модерен црна боја

ASTIBO

7,990 ден.

Капут Кокомо/1 - Црн елегантен модерен

Капут Кокомо/1 - Црн елегантен модерен

ASTIBO

7,990 ден.

Капут Кокомо/2 - Елегантен модерен во тегет боја

Капут Кокомо/2 - Елегантен модерен во тегет боја

ASTIBO

7,990 ден.

Капут Флоренс/1 - Елегантен асиметричен модерен тегет боја

Капут Флоренс/1 - Елегантен асиметричен модерен тегет боја

ASTIBO

7,990 ден.

Машко сако - Хулио - темно кафена боја

Машко сако - Хулио - темно кафена боја

ASTIBO

6990 ден.

1,490 ден.

попуст
79%
Женска Јакна - Адамс/1-10 - Тегет крзно и еко кожа

Женска Јакна - Адамс/1-10 - Тегет крзно и еко кожа

ASTIBO

8990 ден.

5,990 ден.

попуст
33%
Женска јакна - Адамс/1-2 - Крем варијанта

Женска јакна - Адамс/1-2 - Крем варијанта

ASTIBO

8990 ден.

5,990 ден.

попуст
33%
Женска јакна - Адамс/1-8 - Сиви тонови крзно со еко кожа

Женска јакна - Адамс/1-8 - Сиви тонови крзно со еко кожа

ASTIBO

8990 ден.

5,990 ден.

попуст
33%
Женска јакна - Адамс/1 - 4 - Кафеави тонови крзно и еко кожа

Женска јакна - Адамс/1 - 4 - Кафеави тонови крзно и еко кожа

ASTIBO

8990 ден.

5,990 ден.

попуст
33%
Женска јакна - Адамс/1- 9 - Црна со скаени ракави

Женска јакна - Адамс/1- 9 - Црна со скаени ракави

ASTIBO

8990 ден.

5,990 ден.

попуст
33%
Елегантен капут Магик/2 со безвременски дизајн

Елегантен капут Магик/2 со безвременски дизајн

ASTIBO

4,990 ден.

Елегантен мантил Сиера/1 модерен стил со префинет вкус НОВА КОЛЕКЦИЈА!!!

ASTIBO

5,290 ден.

Елегантен блејзер Феникс/1

ASTIBO

4,190 ден.

Елегантен блејзер Конвеј/3

ASTIBO

4,190 ден.

Елегантен блејзер Хомер/2 жакард златно тегет комбинација

ASTIBO

3,990 ден.

Елегантен Мантил Атланта/4 безвременски дизајн

ASTIBO

5,290 ден.

Елегантен Мантил Атланта/1 безвременски дизајн

ASTIBO

5,290 ден.

Машко сако Уомо/А - Елегантно модерно за секаква прилика

Машко сако Уомо/А - Елегантно модерно за секаква прилика

ASTIBO

6990 ден.

2,990 ден.

попуст
57%
Фустан Ле Дијамант/А - Елегантен модерен за посебни прилики

Фустан Ле Дијамант/А - Елегантен модерен за посебни прилики

ASTIBO

6990 ден.

2,790 ден.

попуст
60%
Фустан Варадеро - Елегантен модерен со жоржет ракав

Фустан Варадеро - Елегантен модерен со жоржет ракав

ASTIBO

3990 ден.

2,390 ден.

попуст
40%